אטמי אוזניים בטיסה משפר הרגשת אי שיווי משקל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/11/2020 | 18:36 | מאת: Yonit

שלום דר, יש לי בעיה בזמן ההמראה או הנחיתה אני נורא סובלת מתחושת הכאילו אני נופלת קדימה או אחורה ( משיכה לאחורה או קדימה ) , בזמן שהמטוס מתיישר זה מסתדר לי , כל שינוי במישור המטוס זה סיוט בשבילי, לאחרונה עליתי על טריק , אם אני שמה אטמי אוזניים גל , ואוטמת את האוזניים חזק חזק, אני מרגישה מצוין אפילו בנחיתה ובהמראה. היו לי כמה פעמים אירועי bppv , האם זה קשור?? על איזה בעיה זה יכול לרמז?? תודה. בריאה בד״כ ללא תרופות

17/11/2020 | 20:07 | מאת: Yonit

סליחה עוד שאלה : אחרי שאני עושה חצי שעה על הליכון, כשאני יורדת אני מרגישה שהרצפה זזה או נעה? זה גם יכול להיות מ bppv?

יש אנשים שרגישים יותר לתנועות. עניין האטמים אינו אופייני לכך ולכן אני ממליץ להיבדק אצל רופא אאג.

לא.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)