טינטון באוזן ימין במשך שבוע שבא ועובר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

31/01/2019 | 21:54 | מאת: שרי

כמין צפצופי רדיו חלשים ,עם תנודות בצפצוף במשך שבוע,לפני כחודשיים היה לי חוסר יציבות ונמול בידים וברגלים במשך 3 חודשים,זה עבר ועכשיו התחיל הטנטון,עשיתי MRI ובדיקת הולכה עצבית ויצא תקין,אין חרדות או דאגות מיוחדות,עשיתי בדיקת שמיעה לפני מס' חודשים ויצא תקין

09/02/2019 | 20:15 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

אם כל הבדיקות שהוזכרו תקינות , הדבר היחיד שנותר,בדיקות מעבדה בכוון ויטמין B12, חומצה פולית ותפקודי בלוטת התריס. במידה והטנטון מפריע לתפקד או להירדם כדאי ללמוד טכניקות קוגניטיביות עם שליטה על מתח ותשומת הלב וכן מיסוך חלקי באמצעות רחש לבן בכל שכות השקט. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)