טינטון דו צדדי לאחר וירוס

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/01/2019 | 12:39 | מאת: אורן

שלום רב, שבוע שעבר היה לי חום נמוך , שיעול עם ליחה ותחושה כללית לא טובה. לאחר יממה החום ירד והתחילו כאבי ראש חזקים מאוד בצידי הראש , אדוויל אופטלגין ודומיהם לא עזרו , 3 ימים הכאבים נמשכו ועברו אחרי מנוחה. מאז נשארה חולשה וצפצופים בשני האוזניים , לאורך כל שעות היום, (כבר שבוע). בדיקת רופא א.א.ג לא העלתה דבר, נתן לי סטרונאז לשבועיים, למרות שאין לי נזלת בכלל והפנה אותי לבדיקת שמיעה. הצפצופים מדאיגים אותי ואני לא ישן טוב בלילה, מה יכולות להיות הסיבה לכך?

לקריאה נוספת והעמקה

בד"כ מחלה וירלית גורמת לפגיעה באוזן אחת ולא בו זמנית בשתי האוזניים אם כי זה אפשרי. יש להפסיק להשתמש באדויל או בכל תרופה אחרת מסוג נוגדי דלקת לא סטרואידלים מאחר והם עלולים לגרום או להחמיר טינטון . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)