סחרחורות וחוסר שיווי משקל עם חולשה ברגליים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/01/2019 | 04:36 | מאת: יפעת

אני סובלת כבר מלפני בערך חצי שנה מסחרחורות המלוות בחוסר שיווי משקל וחולשה ברגליים. זה נמשך לי 3 חודשים בערך. הפסיקו לאיזה חודשיים בערך, אולי פחות והתחילו שוב, נמשכו איזה שבועיים, אולי טיפה יותר, הייתה קצת הפוגה ובימים האחרונים זה חזר. בקיץ שמתי לב שהתקפי הסחרחורות היו לי כשנכנסתי למקום עם מזגן ובאדים במקלחת זה הסחרחורות פחתו. אני גם במקביל סובלת מאף סתום ונזלות שחוזרות ותחושה של לחץ בראש בעיקר כשאני קמה מישיבה. יש לי את זה בעיקר בתקופה שיש לי את הסחרחורות. אני חושבת שזה קשור או לאוזן תיכונה או לסינוסים. הייתי אצל רופא אא"ג בדק לי את האוזן ועשה לי צילום סינוסים ולא ראה כלום אבל השאלה היא האם בכלל אפשר לבדוק את האוזן התיכונה רק ממבט לתוך האוזן?

12/01/2019 | 11:28 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב\אוזן תיכונה לא גורמת לחולשה ברגליים ושאר התופעות שציינת , לעומת זאת תהליכים אלרגים שיכולים להיות מקור לנזלות יתכן ומשפעים גם גופנית. לכן הייתי מברר גם בכוון זה. אם המצב מחמיר בקימה משכיבה הייתי. לכן יש לבדוק לחץ דם בשכיבה וקימה. בברכה ד"ר בן דוד

22/01/2019 | 01:20 | מאת: יפעת

תודה על התגובה לגבי הרגליים זו חולשה של תחושה של חוסר שיווי משקל. האם זה יכול להיות קשור לאלרגיה או לחץ בסינוסים או אוזן תיכונה? ואם זו אלרגיה האם זה יכול להיות קשור למזגנים או עובש בקירות? תודה מראש, יפעת

11/03/2023 | 14:31 | מאת: מרגיש מקרה דומה

אשמח לדעת אם עבר ואיך?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)