סחרחורת שחוזרת בתחילת כל חודש סביב המחזור

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/12/2018 | 12:01 | מאת: עדן

שלום, בת 33 , בריאה לא מעשנת, ללא תרופות. היו לי בעבר כמה אירועי bppv. לאחרונה 3 חודשים אחרונים, סמוך מאוד למחזור בתחילת חודש אני חווה משהו מןזר שלא בדיוק מתאים ל קריסטלים, ולא משהו מכיוון האוזניים. הייתי במיון. מה שאני חווה זה מין משיכה וערפול בחצי ראש שמאל, כעיקרון בשינוי תנוחה. דברים שזזים מול העיניים גם מעוררים חוסר איזון. יש לי התחלה של השימוטו. לא נוטלת טיפול וזה על סמך המלצות האנדקרונולוג. רק בהריון ביקש ממני ליטול. הולטר לב תקין. יש לי מיגרנות בד״כ. אני במשקל עודף. יש לי בעיה במפרקי הלסת. לפני הסחרחורת חוויתי איחורים בווסת. הייתי אצל רופא נשים, והכל תקין ואמרה לי שכל עוד זה לא יותר משבועיים איחור זה נחשב בסדר. כאילו כל חודש הייתי מקבלת ווסת באיחור של ארבעה ימים. שלושה חודשים אחרונים זה מסודר אבל הסחרחורות מוזרות. איזה הורמונים יש לבדוק חוץ מהשיגרתי?? מה מעורר חוסר האיזון אצלי. בדיקות שמיעה תקינות.

07/12/2018 | 20:41 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב התמונה הקלינית מתאימה לסחרחורות על רקע מיגרנות .יש לטפל באותם דברים שמטפלים למניעת מיגרנות כמו דיטה דלת תירמין וטכניקות הרפיה להורדת מתח. במצבים קשים יותר ניתן לקבל כדורים חוסמי בטה כמו דרלין במינון נמוך מאד ( 10 מ"ג ) פעמיים ביום .

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)