שלום ד"ר.. עשיתי אתמול בערב פיזיותרפיה וסטיבולרית

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/11/2018 | 20:14 | מאת: גלי מ'

אני עם כאבים בראש ובצוואר ובנוסף לא מרגישה שהסחרחורות עברו. יש לי בעוד שבועיים עוד טיפול .. אבל עד אז מה אני יכולה לעדות בכדי להקל על הכאבי ראש? יש לחץ חזק בראש..

14/11/2018 | 07:35 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב השיפור מפיזיותרפיה ווסטיבולרית לא תמיד מידי. תלוי מה סוג הבעיה הווסטיבולרית . אם זה החזרת "קריסטלים " זה בד"כ יעיל ומהיר יותר . לעומת מצב של חולשה ווסטיבולרית חד צדדית זה לוקח יותר זמן ולעיתים יש החמרה זמנית תוך טיפול כחלק מהתהליך. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)