בדיקת eng 17% caloric test

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/11/2018 | 12:27 | מאת: אני

דוקטור שלום רב, אני כבר כשנתיים לאחר דלקת קרום המוח, כנראה חיידקית. מאז נמצאת בבית ועדיין לא מצליחה לשוב לעבודה ולחיים רגילים. בזמן מאמץ, נסיעה מתחיל לחץ בראש, באוזניים. עשיתי אמי ראי, כול מנה בדיקות. עושה פיזיוטרפיה ויסטיבולרית, וטיפול תרופתי, שבלי תרופות לא מתפקדת, ניסו להחליף לתרופה אחרת ולא הלך. אני חוזרת שוב לאלטרול 50 מג, פרולול80 מג ורקוסת פלוס אם זה לא עוזר. עשיתי בדיקת eng. וכתוב caloric test show 17% in the right ear. האם זה מה שיכול לעשות בעיות? תודה רבה

14/11/2018 | 07:31 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב חולשה של 17% של מבחן קלורי עדיין בתחום התקין .יש להתייעץ בעיקר עם נוירולוג באשר לתופעות לאחר מנינגיטיס. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)