סחרחורות עייפות תחושת עילפון וחוסר איזון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/09/2018 | 13:21 | מאת: אובדת עצות

היי, בת 30, לפני כשנה הכל התחיל...דפיקות לב בלתי מוסברות,סחרחורות תחושת ריחוף, "היי" של ממש, חוסר אנרגיה מטורפת, דופק באיזור הגרון חנק ממשי, בכל פעם מרגישה ורואה את הסוף שלי ממש... בפנייתי לרופא המשפחה טען שזהו התקף חרדה, הפנה לבריאות הנפש, קיבלתי רמוטיב...שאיך לומר.. לא ממש עזר. עשיתי בדיקת ct+mri ראש שיצאו תקינים ב"ה,ביצעתי הולטר לב, אקו לב, בדיקות דם תקינות, אק"ג תקין, שדה ראיה o-ct , תקין... בדיקת ראייה שמיעה קלינאית תקשורת אא"ג הכל תקין...ב"ה! אבל עדיין עם הסחרחורות הבלתי פוסקות היומיומיות, חוסר איזון מטורף...אין לי חיים אין שיגרה!אין שמחת חיים וחשק לכלום!רק למצוא פתרון ולחזור לעצמי במהרה... אשמח לקבל עצה... עזרה... הכוונה.. לפתרון. אבודה ממש. בקושי עובדת ורק מחפשת פתרון

06/09/2018 | 12:32 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב האם בדיקות הדם כוללות תפקודי בלוטת התריס וויטמין B12 וחומצה פולית ? ולא יש לבצע ולטפל לפי הצורך. אם גם בדיקות אלה תקינות, יש מקום מעבר לטיפול התרופתי- ברור וטיפול פסיכיאטרי .טכניקות שונות כמו CBT עוזרות להתגבר על תגובות גופניות כתוצאה ממתח וחרדה תת הכרתיים . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)