סחרחורת בהנעת הראש כבר הרבה זמן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/06/2018 | 22:03 | מאת: אילן

שלום דוקטור, אני סובל כבר הרבה זמן מסחרחורות בהזזת הראש. מדובר בעיקר כשאני עושה תנועות מהירות וחדות שכוללות הזזת ראש. לא מדובר בסחרחורת סיבובית. בנוסף אני מרגיש נוקשות בצוואר ובאיזור הכתפיים. קשה לתאר את התחושה. מדובר בסוג של עירפול וטשטוש כאילו מישהו מנער לי משהו בתוך הראש. אני מרגיש לא מאוזן. יש לציין שהתופעות בעיקר (אבל לא רק) במקומות הומים שם אני מרגיש סיחרור והרגשה כאילו אני נוטה ליפול. יש ימים שאינני חש כלל בתופעות. אפילו 3-4 ימים רצופים ואז זה חוזר. עליי לציין שכאשר התחילו התופעות הייתי מאוד מודאג עד שעשיתי בדיקת שמיעה, סיטי ראש, MRI, וצילום עמוד שידרה צווארי והכל היה תקין. אבל זה היה לפני שנתיים... האם הגיוני שבינתיים קרה משהו? רופא המשפחה אז אמר שמדובר בלחץ/מתח/חרדות ולא במשהו פיזיולוגי.. אם כן, ממה זה לעזאזל? האם אצטרך לחיות עם זה כל החיים? אני סך הכל בן 33 עם שני ילדים ולפעמים נכנס לדיכאון מהמצב. יש משהו שיכול לסייע לי?

01/07/2018 | 21:49 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

כדאי לבדוק גם רמת B12 בדם . ותפקודי בלוטת התריס .אין לשלול שכל התופעות קשורות בתגובה למתח . לכן יש מקום לטיפול גם בכוון זה כגון טכניקות קוגניטיביות CBT.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)