סחרחורות מיזה שנתיים כבר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/06/2018 | 08:46 | מאת: קטיה

שלום , אני סובלת מסחרחורות שגורמות לי לאיבוד שיוווי שקל הלכתי לכל רופא אפשרי , הגעתי לארדיולוגית שעשתה לי הבחנהדרך גלגל העין ולא מצאה סיבה. היתי בפיזיותרפיה וסטיבולרית ורופא אף אוזן גרון שאמרו שהכל תקין אצלי רופא משפחה נתן לי תרופות לטינטון אוזניים שתיתי כמה שנדרש לא עזר..עשיתי בדיקה נוירולוגית גם תקין הסחרחורות לא עוזבות אותי...הרופא משפחה הפנה אותי לרופא עיניים איך אין תורים.בנתיים עשיתי משקפי ראיה חדשים עם מספר חדש שתואם לי חשבתי אולי כאן הבעיה, לאחרונה שמתי לב שיש לי סחרחורת קשה ביותר כשאני נכנסת למועדון בלי אלכוהול מנסה לרקוד ויש לי סחרחורת..כשאני רואה משהו עצוב ועולות לי דמעות יש לי סחרחורת קשה בטירוף כל החדר זז לי.וזה נרגע אחרי כמה שניות ואז כל היום אני בתחושת ריחוף. מה זה יכל להיות ? זה ממש מדאיג אותי ששום רופא לא מוצא סיבות

לקריאה נוספת והעמקה

שלום קטיה לאחר כל הברורים שעברת ושהיו תקינים(לא כתבת גיל או אם יש בעיות נוספות) יש מקרים שהפרעות קצב של הלב וכן שנויים בלחץ דם גורמים לסחרחורת . אנמיה, חוסר B12 והפרעה בבלוטת התריס וכן אלרגיות שונות גורמות לסחרחות . אם כל אלה נבדקו והם תקינים . יש לברר אם הסיבה היא סומטיזציה של חרדה או מתח. לע"ק חרדה ומתח גורמים סימנים גופניים. כמו למשל סחרחורת למי שיש פחד גבהים או פחד ממקומות סגורים .כדאי גם לבצע ברור בכוון זה אצל פסיכיאטר. בברכה ד"ר בן דוד

13/06/2018 | 09:50 | מאת: קטיה

תודה , אני בת 24 עברתי את כל הבדיקות דם לאנמיה ברזל וכו כמו שציינת והכל תקין לא ידוע לי על חרדות מגובה או מקומות סגורים אבל אכן זה יכל להיות ממתח או חרדה ישנו טיפול לזה ? אלטרנטיבה מביקור אצל פסיכיאטר ?

אכן מומלץ ביקור אצל פסיכיאטר אשר יוכל לאשר או לשלול מתח כמקור וגם יוכל לטפל. טיפולים מאד יעילים הם טכניקות CBT. אשר ניתן להעביר גם בצורה קבוצתית , ע"י פסיכולוגים או אפילו מאמנים שעברו הכשרה לכך. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)