טינטון שלא קשור לאזנים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/04/2018 | 23:31 | מאת: שלמה

האם אגיסרק יכול להחליש טינטון סובייקטיבי שהתחיל לפני שנה וחצי כתוצאה מזריקת הרדמה מקומית אפידורלית שחדרה לדורה וגרמה ללחץ מוחי ולכאבי ראש עזים למשך שבועיים ולטינטון לאחר שבוע מההזרקה. אין שום ירידה בשמיעה ובדיקת BERA ,תקינה. בתודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

האגיסרק מרחיב כלי דם קטנים ובדרך זו משפר אספקת הדם . הדבר חשוב ביוחד לכלי הדם הזעירים בשבלול. במידה והפגיעה המרכזית קשורה להפרעה בזרימת הדם אגיסרק עשוי לעזור. אם הפגיעה יותר ברמה של המעבר העצבי ולא אספקת הדם , תרופות כמו גבפנטין מתאימות יותר. ד"ר שלמקוביץ מאסף הרופא מבצע בדיקות שיכולות לעזור למיקום הפגיעה כגון מפוי מח ובהתאם לטפל. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)