סחרחורת בשכיבה ובקימה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/12/2017 | 17:44 | מאת: גיא

ד"ר בן יעקב שלום, אני בן 44. בריא עם קצת לחץ דם גבוה במעקב (ללא תרופות). עודף משקל של כמה ק"ג אבל עוסק בספורט מדי יום (רץ כ-20-30 ק"מ בשבוע + שניים שלושה אימוני משקולות). מצוי במתח רב עקב העבודה. בזמן האחרון אני בדיאטה ואוכל פחות ולפעמים גם לא מסודר בגלל העבודה. שותה קצת אלכוהול בסופי שבוע (כמה כוסות). ביומיים האחרונים נתקפתי בסחרחורות מפחידות כשקמתי בבוקר וגם במשך היום כשנשכבתי על מיטה. בכל פעם יש תחושה של סחרור של כמה שניות ואז זה עובר. זה לא קרה לי אף פעם עד השבוע ואני די בפאניקה. אני מאוד חרד מזה. מה זה יכול להיות? תודה מראש. גיא

25/12/2017 | 22:37 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום גיא יתכן ומדובר בנשירת ה"קריסטלים " בעיה מכנית קלה לאבחון וטיפול . שתיבדק רופא מומחה לסחרחורות ( אא"ג או נוירולוג ) החשוב ביותר - להתגבר על המתח. גם אם העבודה מלחיצה לימוד טכניקות קוגניטיביות עוזר להפחית משמעותית את המתח ולשפר את איכות החיים ואולי גם את הסחרחורות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)