טיפול חדש בהפטיטיס סי

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

06/04/2016 | 18:01 | מאת: אינה

שלום ד"ר. אני חולת הפטיטיס סי כנראה משנת 1975 אחרי לידה קיבלתי עירוי דם.עכשיו אני מטופלת בתרופות חדשות שנכנסו לסל ב2015.כולל ריבווירין.. התחלתי את הטיפול לפני כחודש. מרגישה חולשה. המוגלובין ירד בצורה דרסטית. האם הטיפול אמור להצליח גם ללא ריבוירין?

הצלחת הטיפול תלויה במספר פרמטרים (לדוגמא דרגת פיברוזיס בכבד ). חלק מהתרופות החדשות ניתנות בשילוב עם ריברין על מנת להעלות את אחוזי הצלחת הטיפול. ממליצה להתייעץ עם רופא שהמליץ על הטיפול לגבי הפסקת הטיפול בריברין.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול