טיפול בהרבוני להפטיטיס סי בכבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

30/03/2016 | 23:22 | מאת: שמרית

שלום רציתי לשאול אם אני בטיפול להפטיטס סי ולוקחת את התרופה הרבוני האם מותר לי לקחת בזמן הטיפול חיזוקים צמחיים : ברזל וויטמינים, בי 12, ויטמין די, צמחים שטובים לחיזוק בכבד כמו הפורמולה של דיטוקס שכוללת גדילן שן הארי... וגם אצות כמו ספירולינה והמשקה כלורופיל יש לי כאבים בבטן מאז התחלת הטיפול וכל רופא אומר משהו אחר בקשר לאם מותר לקחת חיזוקים טבעיים או לא וגם האם יש מקרים בהם אפשר לקחת את התרופה פחות משלושה חודשים תודה

כדי לענות על שילוב של תרופות יש צורך לבדוק את המרכיבים הספציפים על מנת לדעת שאנו לא פוגעים ביעילות התרופה כפי שאת בטוח יודעת משלבים של כל התערבות מלאת המרכיבים שאת נוטלת לא נבדקה ולכן לא תוכלי לדעת האם את פוגעת ביעילות הטיפול על מנת לדעת האם ניתן לקצר את הטיפול - פני לרופא המטפל ישנה חשיבות גדולה מאוד למי שהתחיל את הטיפול להבריא שכן חשוב מאוד לבריאותו של החולה וצריך לשקול טוב טוב כל צעד לפני שמחבלים בטיפול

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול