שאלות תודה מראש על המענה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

01/12/2020 | 10:51 | מאת: דוקטורס

1. האם יש משמעות לגובה הנוגדנים hbsab מבחינת עצם ההחלמה מהפטיטיס b? זה משנה אם זה 500 או 30? מעיד משהו על ההחלמה או סיכוי לסיבוך בעתיד? 2. מה סיכויי ריאקטיבציה של הפטיטיס b של מי שהחלים עם hbsag שלילי? זה קורה רק במקרים של טיפולים כימותרפיים וביולגיים? או יכול לקרות גם סתם מלחץ נפשי? 3. תוחלת החיים של מי שחלה והחלים מהפטיטיס בי היא רגילה?

1. כשיש העלמות של sAg והתפתחות של sAB אמיתית - זה החלמה 2. אין קשר למתח נפשי 3. רגילה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול