בדיקות דם תפקודי כבד גבוהים

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

14/09/2020 | 12:13 | מאת: נועה

שלום, בת 24 בבדיקות דם שגרתיות יצא ערכים גבוהים מעט בתפקודי הכבד. חזרתי על הבדיקה כחודשיים אחרי והערכים יצאו נמוכים יותר אך עדיין גבוהים יחסית לנורמה AST (got( - 36 I alt (got( יצא 47. רופאת המשפחה שלי הפנתה אותי לסדרת בדיקות דם נוספות. מאוד חשוב לי להבין מה יכול להיות הסיבה לערכים אלו, אני לא שותה, לא נוטלת תרופות.תודה רבה

14/09/2020 | 12:21 | מאת: נועה

אוסיף ואציין שאני מאוד נשמרת. מנהלת אורח חיים בריא, משקל תקין,תזונה בריאה.

כפי שנכתב, "רופאת המשפחה הפנתה אותי לבדיקות נוספות" אלה בדיוק הסיבות

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול