האם מדובר בבעיה בכבד?

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

25/03/2020 | 17:11 | מאת: ענבל

שלום רב, אני בת 34 ללא בעיות רפואיות עושה ספורט אוכלת בריא מעשנת מעט(סיגריה אחת ליום) עקב חרדות התחלתי סרוקסט 10 מג ביום לפני שלושה חודשים, השבוע עברתי בדיקות דם תקופתיות ורציתי בבקשה לדעת מה הן מעידות והאם יש צורך בהמשך בירור: Alt-gpt 53 Cpk 43 31 Got Ast 0.8 Biliobrin הראשונה מעל הנורמה והשלישית על הגבול העליון, משקלי הוא 53 ואני מטר60 האם מדובר בכבד שומני? וממה נגרם? האם יכול להיןת תופעת לוואי של סרוקסט? האם יש צורך בבדיקות נוספות? תודה מראש

לא ניתן להסיק מסקנות מבדיקה בודדת בשלב ראשון יש צורך בביצוע בדיקה חוזרת ולהמשיך ברור בהתאם

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול