בעיות בתפקודי כבד לאור העובדה שיש במשפחה היסטוריה של בעיות כבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

31/12/2019 | 14:52 | מאת: נחם

שלום רב, מזה מספר שנים אני סובל מכאבי בטן, בעיות במערכת העיכול, הכוללים יציאות לא תקינות, גזים וגרפסים. ביצעתי את כל הבדיקות האפשריות, בין היתר, בדיקת כליות, בדיקת גאסטרו מלאה. לא מוצאים ממה נובעת הבעיה. לאחרונה ביצעתי בדיקות דם. אודה לתשובה האם ישנה בעיות בתפקודי כבד לאור העובדה שיש במשפחה היסטוריה של בעיות כבד. והאם הדבר יכול להוות הסבר לתופעות שאני מתאר. תשובותו של רופא משפחה לשתי השאלות היתה לא! אבל אני מודאג ומבקש לרופא המתמחה בכבד לדעה נוספת. תודה מראש, נחם

אין כאן בדיקות

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול