כבד שומני בבדיקת אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

28/08/2019 | 13:41 | מאת: יחיא

בן 64 . לא מעשן. לחצי דם 130-80.סוכר בסביבות 100. שומנים בדם 200 . הטוב 50. הרע 155. טרגליצרידים 96.עושה הליכה 5 פעמים בשבוע 50 דקות כל פעם. לפני 9 שנים אובחנתי בסרטן הערמונית ממוקד פסא לפני הניתוח 5.6 עברתי ניתוח רדיקאלי של הערמונית קיבלתי 33 הקרנות. מאז מצבי יציב. פסא לא מדיד בסביבות 0.01.לפני שבוע עברתי בדיקת אולטראסאונד בטן עליונה כמעקב אונקולוגי בתשובה נרשם מעם כבד שומני . מה המשמעות ואיך ניתן לטפל בו.

לכבד מעט שומני עם אנזימי כבד תקינים הטיפול הוא בדיוק מה שאתה עושה (שמירה על תזונה ופעילות גופנית)

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול