חשש חשיפה להפטיטיס C

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

09/08/2019 | 12:59 | מאת: אייל

שלום רב, נידקרתי במכוון במזרק שאולי נגוע בזיהומים כלשהם, קיבלתי טיפול מונע ל-HIV למשך 28 יום, מחוסן להפטיטיס B, 1. הבנתי שניתן לעשות בדיקה PCR RNA HCV כבר שבוע לאחר חשיפה? בדיקה זו עולה כ-1100 שח בבי"ח 2.עבר כשבוע מאז הדקירה, אם חלילה נידבקתי, האם ייתכן שכבר יש לי תחושת אי נוחות, כאב קל באיזור הכבד? תודה רבה

1. אם התכוונת להדבק אז המתן בסבלנות ותעשה בדיקות דם לבדיקת הצלחת ההדבקה בודאות 2. לא יהיו לך סימפטומים בכלל הדבר היחיד שיכול להיות אם תופיע צהבת

10/08/2019 | 20:44 | מאת: אייל

שלום רב, סליחה דר' כנראה לא הבנת אותי, הותקפתי עם מזרק ונידקרתי ע"י מישהו במכוון ושאלתי : שמעתי שניתן להיבדק PCR RNA HCV, כבר שבועיים לאחר החשיפה, האם זה נכון?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול