הפטיטיס b c בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

19/06/2019 | 09:43 | מאת: אורי

בהמשך לשאלה קודמת,כמה זמן לאחר חשש לחשיפה ניתן לבדוק בבדיקות דם אם נדבקתי או לא ומהם הבדיקות הנדרשות. תודה

יש צורך בהערכת הגורם והמקבל בזמן 0 לאחר 3 חודשים ולאחר 6 חודשים

23/06/2019 | 06:37 | מאת: אורי

אם אין מידע לגבי הגורם דקירה ממחט לא מזוהה..ובזמן אפס הייתי שלילית להכל..רק לאחר שלושה חודשים ניתן לדעת האם היתה הדבקה?אין אפשרות לדעת לפני?

23/06/2019 | 12:24 | מאת: אורי

אם הבנתי נכון יש צורך בבדיקה כעבור חודש/שלושה חודשים-אם בבדיקה הראשונה הבדיקות יוצאות שלילי האם יש צורך שוב בבדיקות?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול