פענוח בדיקת צהבת hepatitis b ab surface Undetectable

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

19/04/2019 | 13:35 | מאת: סהר

לצוות שלום רב, זוהי תוצאה שקיבלתי לאחר בדיקת דם: hepatitis b ab surface Undetectable אציין גם שכל הבדיקןת הנוספות שעשיתי בנוגע לצהבת יצאו שליליות האם יש לי סיבה לדאגה? האם תוכלו לעזור לי לפענח את התשובה ולהסביר לי כיצד להגיע לתשובה חד משמעית? ובמקרה הצורך איך מטפלים לאחר הדבקה בצהבת מסוג זה?

לא כל כך הבנתי את השאלה HBsAB מדבר על אימוניות כלומר חיסוניות או לאחר חשיפה או לאחר חסיון בדיקה זו שלילית כלומר - אין חיסון לכל שאר הדילמות לא ניתן לענות על סמך המידע שסופק כאן

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול