מחלת כבד.........................

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

14/02/2019 | 18:29 | מאת: אשר

יש לי מחלת כבד שנקראת NRH מה זה בדיוק אומר ומה התסמינים של זה והכין אפשר למצוא חומר כתוב בעברית על המחלה

NRH = נודולר רגנרטיב היפרפלזיה מחלה שבה נוצר לחץ דם שערי מוגבר וסיבוכיו

17/02/2019 | 10:24 | מאת: אשר

תודה רבה על התשובה איך אני יכול לדעת מתי המחלה מסתבכת ישנם תסמינים כל שהם? והאם יש דרך לטפל במחלה מי שיש לו את המחלה הזו מהם אחוזי הסתבכות המחלה ותוך כמה זמן

ככל מחלה כרונית זאת מחלה שיש צורך בהמשך מעקב תקופתי באם יהיה דימום מדליות - אין ספק תדע זאת שכן מדובר על הקאה דמית משמעותית אם אתה במעקב מסודר אזי יש בדיקות שעושים על מנת לנסות למנוע את הסיבוכים

18/02/2019 | 00:22 | מאת: אשר

תודה רבה על ההתייחסות המהירה והמדויקת רציתי לשאול האם המחלה הזו היא נדירה וגם מי שיש לו את המחלה הזו תוך כמה זמן זה לוקח להגיע למצב של דימום בוושט?

24/02/2019 | 14:52 | מאת: אשר

אודה לך מאד אם תוכלי לענות לשאלה האחרונה ששאלתי

10/03/2019 | 17:13 | מאת: אשר

אשמח מאד לקבל תשובה לשאלתי?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול