בירור לגביי כבד שומני

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

24/03/2018 | 22:58 | מאת: דנה

בת 44 סובלת מעודף משקל .סוכרת מאוזנת 6.5 באולטראסאונד ראו כבד מוגדל הדי יחסית,במרקם שומני דופלקס יצא תקין. פיברוסקאן יצא f4 פיברוטסט יצא f0 תפקודי כבד תקינים וכולסטרול תקין. מה אני עושה עם כל זה ?ועם הפערים בתוצאות בין פיברוסקאן ופיברוטסט אודה לכם על תשובתכם

אכן פערים משמעותיים שמקשים על האינטרפטציה באם ישנו חשד להתפתחות שחמת אזי אין צורך בהמשך ברור אבל אם יש חשש ורוצים לאמת יכול להיות כי מדובר בצורך בביופסיה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול