האם יש סיכוי שזו גרורה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

27/02/2018 | 02:59 | מאת: שגית

מסיימת כרגע טיפול טרום ניתוחי, עקב סרטן שד מקומי ללא גרורות. בבדיקת PET שנעשתה לפני הכימותרפיה צוין בכבד מספר ממצאים ציסטיים קטנים מדי לאפיון ללא קליטה פתולוגית. בסיכום נרשם תהליך שאתי בשד וללא ממצאים היפרמטבוליים חשודים. במהלך הטיפול הכימותרפי ועקב אשפוז בוצע CT לשלול תסחיף ראתי וגם שם ראו משהו בכבד: מוקד היפודנסי קטן ועוד מוקד היפודנסי זעיר האם יש סיכון כלשהו לגרורה ??? מה מומלץ כרגע... שכן אני מועמדת לניתוח. (לציון - בדיקת ה PET נעשתה ללא חומר ניגוד לווריד רק FDG בשתייה)

אן לי ספק שהאונקולוג/ית שלחו אותך לניתוח הם עברו על כל ההדמיות של מנת לשלול מחלה גרורתית ולכן את התשובות את צריכה לחפש שם הרבה בריאות ובהצלחה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול