טשטוש ראייה שמתגבר ..

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

22/03/2020 | 03:48 | מאת: דוד לוי

שלום רב לפני כ6 חודשים עברתי מיגרנה עם אאורה כ 4 פעמים עם הפרש של 12 שעות בין התקף להתקף לאחר מכן התחיל טשטוש ראייה שהולך ומתגבר כל יום שעובר.. חלק מהתסמינים שישמזה אפטר אימג רגישות לאור חזקה Entopic phenomenon חזית כחולה כשעוצם את העיניים. עברתי בירור מקיף של Oct מקולה Oct rfnl Oct macula בדיקת אופטימטריסט בדיקת שדה ראייה בדיקת לחץ תוך עיני בדיקת לחץ תוך גולגלתי 240 Ct cta ראש אין חשש לפפילדימה כל הבדיקות יצאו תקינות .. בנוסף יש לי לחץ דם לא מאוזן שנע בין 140-163 על 80-100 הטשטוש ראייה רק מתגבר עד קושי של לראות למרחוק ואפילו קריאה מקרוב כאילו הכל ניהיה אפרורי כזה(חוסר חדות ) אשמח לדעת מה ניתן לעשות בשלב הזה .. תודה רבה

הייתי מציעה לעשות בדיקה אצל אופטומטריסט וכן בדיקה של נוירואופטלמולוג

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות