שחלה פוליצסטית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

20/08/2012 | 14:20 | מאת: מישמיש

שלום! אובחנתי באולטרסאונד בתסמונת השחלה הפוליציסטית, אני בת 28 170 גובה ושוקלת 86 (השמנה בעיקר בבטן, חזה גדול מאד). מלבד השמנה ומחזור לעיתים רחוקות מדי - אין לי תסימינים מיוחדים (עור יחסית חלק, יש קצת נשירה אבל לא ברמה של התקרחות) אלה הן תוצאות הבדיקות שלי: Triglycerides 207.5 mg/dL HDL Cholesterol 29 mg/dL LDL Cholesterol 85 mg/dL FSH 4.2 mIU/mL LH 9.61 mIU/mL Estradiol 157.0 pmol/L Progesterone 0.5 nmol/L TSH 2.08 mIU/L Testosterone 1.85 nmol/L Androstenedione 4.28 ng/mL Cortisol 439.0 nmol/L nsulin 4.0 uIU/mL כפי שניתן לראות הכולסטרול הטוב נמוך, היחס בין FSH וLH גבוה, אינסולין נמוך מדי, טריגליצרידים גבוהים. מה שמפריע לי בעיקר זה המשקל, ורציתי לדעת מה התסמינים שלי אומרים ומה ניתן לעשות. תודה

שלום מישמיש כפי שהצגת זאת, את באמת סובלת משחלות פוליציסטיות. ניתן לטפל בכך באמצעות שילוב של דיקור, תזונה ופורמולות סיניות שיאזנו את המצב ההורמונלי, כך שתוכלי לקבל מחזורים קבועים וכן בעיית המשקל העודף תשתפר. פני למטפל ברפואה סינית שהתמחה בתחום הגינקולוגיה והפוריות בהצלחה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP פרחי באך והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית