בדיקות דם וכדורים האם מותר??

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/09/2020 | 20:22 | מאת: א

שלום דר זכרתי שאתה מקסים,פונה אליך בדבר בדיקות דם שניתנו לי היום לעשות אבל לקחתי בטיסטין סובלת תקופה מסחרחורת רוצה לדעת אם אפשר מחר לעשות את הבדיקות;ספירה,פרולקטין,טרנספרין ברזל ליפיד פרופיל אלקטרוליטים na ו k,תפקודי כבד סידן כליות פרוטאין אלבומין אוריאה פוספרוס מגנזיום ב.תריס וטי 3 ו 4 מיקרו אלבומין קראט אוריק אסיד המגלובין אי 1 סי סוכר בילורובין טוטאל אלק פוספאטס.היה חשוב לרשום הכל כדי שתאמר לי בבקשה האם בטיסטין שלקחתי בחמש היום אחהצ ישפיע על הבדיקות מחר בבוקר ואן כן כמה ימים להמתין?לקחתי רק 1,תקופה לפני לא לקחתי.בנוסף נוטלת כל יום פמו,ובהתקף רילרט למגרנה אם יש לפנות בוקר.האם מותר מה משפיע.אין לי מי לשאול כרגע ורוצה לעשות מחר אלא אן כן הם משפיעים אדחה ולכמה זמן?תודה מראש

איני יודע מה זה בטיסטין ואין לי מושג על ההשפעה של זה על הבדיקות המפורטות. הפני השאלה לרופא המשפחה שלך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות