נגישות
נגישות

ארביטוקס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

16/07/2012 | 20:44 | מאת: עאאמש

האם , לאחר הסרת גידול בלשון קיימת יעילות בשימוש באריטוקס ככלי לצמצום סיכון חזרת הגידול?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, ארביטוקס משומש בראש צוואר בעיקר כטיפול המגביר יעילות הקרינה. לא ככלי ראשוני. ממליץ להיוועץ באונקולוג מטפל לגבי המקרה הספציפי שלך. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר