מה זה יכול להיות לדעתך?

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

16/08/2020 | 02:30 | מאת: גיא

היי, ישלי בלוטת לימפה נפוחה באזור הOccipital lymph nodes, כבר כמה שנים. הלכתי לרופא משפחה לא מזמן והוא שלח אותי לאולטרסאונד, והתוצאות היו "מראה סונוגרפי תקין" לאחר מכן הרופא משפחה הפנה אותי לא.א.ג - שנתן לי אוגמנטין לשבוע ואמר לי לחזור עוד כמה חודשים לביקורת ושהנפיחות של הבלוטה אמורה לרדת סיימתי את האוגמנטין לפני חודש, ועדיין אין שינוי בבלוטה, ועכשו גיליתי עוד בלוטה נפוחה לטרלית לthyroid. נקודות חשובות : אני בן 21, הבלוטות לא כואבות , גם לא במגע,אני כל הזמן עייף ומאובחן עם דכאון(אולי זה בכלל לימפומה שגרמה לדכאון והעייפות..?) ישלי לא מעט כאבי ראש וטיפה חולשה בfacial nerve, אבל ישלי TMJ disorders אז אולי זה בגלל זה.(סתם אומר כי אולי יש קשר כלשהו) פה ושם אני מרגיש שישלי חום קל כבר המון זמן, פשוט באמצע היום , לא יותר מ37.5 כנראה .. לדעתך זה לימפומה? או התוצאה של הultrasound שללה את האפשרות הזאת? יש מחלות אחרות כלשהן שעונות על כל הקריטריונים והסיפור פה? אני די לחוץ בעקבות הגילוי של הבלוטה הנפוחה החדשה כעת.. תודה רבה רבה מראש

שלום רב, לא נשמע מדאיג אך ממליץ לפנות לרופא אאג לבדיקה במיוחד לאור תלונתך על שיתוק עצב הפנים. כן להגיע שוב לרופא חולשת. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר