מיפוי לאחר טיפול ביוד רדיו אקטיבי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

30/03/2020 | 17:11 | מאת: רווי

שלום. לאחר ניתוח אונה ימנית ושמאלית כולל דיסקציה צווארית ,בת 53. תוצאות מיפוי לאחר טיפול ביוד רדיואקטיבי , מיפוי בלוטת התריס כל גופי i-131,פלנרי מודגמים 3 מוקדי קליטת יוד במיטת האונות של הבלוטה -שמאלית ,ימנית פיראמידאלית.כעדות לשארית רקמת הבלוטה . אודה להסבר על תוצאת המיפוי ומה צריך לעשות בנוגע להמשך טיפול בעקבות הכתוב במיפוי. תודה רבה

שלום רב, המיפוי נשמע סה"כ תקין. להמשך מעקב אנדוקרינולוג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

02/04/2020 | 23:45 | מאת: רווי

תודה על התגובה . תור לאנדוקרינולוג עוד זמן רב, נשארן 3 מוקדי קליטה- איך סה"כ תקין? אודה להסבר דר חפץ . שאלה נוספת: ברגע שרמת הקרינה יורדת ל- אפס מיליקירל, האם יש עדיין יוד "שנלחם" בשארית הרקמה שנשארה ? או שברגע שמציג אפס אז צריך לקבל טיפול אחר/נוסף בכדי להעלים את הבלוטה? תודה רבה

14/04/2020 | 01:42 | מאת: רויתי

שלום בת 52 לאחר ניתוח בלוטת התריס ודיסקציה צווארית בינואר 20.במרץ האחרון קיבלתי טיפול ביוד רדיואקטיבי 150 מיליקירלי. תוצאות בדיקות דם שעשיתי באפריל 20 Tsh -0.11 Ft4 20.9 Ft3 5.19 Thyroglobulin ab 21.5 Thyroglobulin tm 6.1 מה ניתן להבין מתוצאות ב.דם אלו ? מה התוצאות התקינות שצריכות להיות ? אודה להסבר מפורט. תודה רבה

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר