קרינת SRS בע"ש למישהו עם NF1

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

10/03/2017 | 15:29 | מאת: דניאל

שלום, יש לי NF1 וחזר לי גידול בחוליות C1 C2 שנותחתי פני שנתיים. כיום אני נמצאת במצב שהדעות חלוקות חלק מהרופאים אומרים ניתוח וחלק ממליצים על קרינת SRS . הבעיה שרופאים שממליצים על הניתוח טוענים שזה עדיף היות ולא יודעים כיצד הקרינה תשפיע עלי בגלל שיש לי NF1 (נוירופיברומטיזיס) ויכולה לשנות משהו ב DNA ואולי לגרום להחמרה . (הגידול בגודל של כ 2.5 ס"מ 9 ללא לחץ ניכר על עמוד השידרה , אך לוחץ קלות על השק התקלי אשמח לדעת האם יצא לך לשמוע על כך. או אולי תוכל להפנות אותי באר. או בחו"ל למישהו שיוכל לעזור לי. תודה

שלום רב, הנושא מורכב יותר מחוות דעת בפורום ונמצא בתחום התמחותם של הנאורוגירורגים או מנחתי עמ"ש. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

18/03/2017 | 16:41 | מאת: דניאל

תודה , השאלה העיקרית הייתה על השפעת הקרינה SRS על NF1 ' שעל זה אני מחפשת מידע. תודה

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר