בדיקות גנטיות לאחר CCS

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

06/08/2018 | 21:44 | מאת: יוסי

שלום, אנחנו זוג בתהליך פונדקאות בארצות הברית (שימוש בתורמת ביצית חיצונית), וכרגע בשבוע 15 להריון תאומים. הפונדקאית והתורמת הן בשנות ה 20 לחייהן. העוברים עברו בדיקת CCS לפני ההחזרה, ונמצאו כמובן בריאים ותקינים. האם יש בדיקות גנטיות נוספות שמומלץ לעשות בהריון הזה ? (עדיפות לבדיקות לא פולשניות). תודה !

מה גיל התורמת? כדאי לעשות את כל הבדיקות המוצעות בהריון (שקיפות סקירה סקר ביוכימי) והייתי שוקלת NIPS על אף ה PGS שבוצע בעובר בהצלחה

13/08/2018 | 15:01 | מאת: יוסי

תודה על התשובה. התורמת בת 28.

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי