שקיפות עורפית לא תקינה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

03/10/2017 | 08:08 | מאת: מיקי

בוקר טוב ד"ר רכס בהיריון תאומים לא זהים BB לאחר PGD ב - IVF של מחלת CPT2 , הוחזרו 2 עוברים נמצא שקיפות לא תקינה באחד העוברים של 2.04 מ"מ . 56>1 .ביצענו בדיקת ניפט עדיין לא התקבלו תוצאות . מה השלבים הבאים? האם לחכות לתוצאות של ניפט ?האם זה מספיק ? האם לבצע ייעוץ גנטי ולאחריו מי שפיר ? האם להקדים סקירה מוקדמת ? תודה מיכאל

השקיפות תקינה. רק השקלול עם הגיל יצא קצת חריג. NIPT בהחלט נותן שקט נפשי להקשר זה. אין מה להקדים סקירה חכו לתשובות. ובהנחה שתקינות להתנהל כרגיל - יש תמיד המלצה למי שפיר לאישור אבחנת אבחון טרום השרשה ללא קשר. בהצלחה!

05/10/2017 | 21:42 | מאת: מיקי

תודה , הגיל מלכתחילה עודכן לגיל של ההפרייה . לפני זה היה 1 ל 28

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי