פעילות גופנית לב השפעותיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

29/03/2020 | 03:36 | מאת: תמיר

שלום עד כמה פעילות גופנית טובה לגוף ? טובה ללב ? כרופא מנתח לב .. עד כמה פעילות גופנית כגון ריצה שומרת עוזרת משפרת את הלב ?

תמיר שלום פעילות גופנית בכלל ואירובית בפרט טובות ללב ולגוף. פעילות אירובית של כ 45 דקות ארבע פעמים בשבוע הוכחה כגורם מגן בפני מחלות לב. חשוב גם לשמור גם על גורמי סיכון נוספים כמו: הימנעות מעישון, איזון כולסטרול, לחץ דם וסכרת אם יש. כמו כן חשוב לשמור על משקל תקין. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב