פרופיל הורמונלי - עזרה והכוונה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/02/2020 | 16:06 | מאת: קטי

שלום, בת 42ת ברקע אדנומיוזיס ואנדומטריוזיס מזה חמי שנה מנסים להרות טבעי, ללא הצלחה. פרופיל הורמונלי ביום ה3 למחזור: tsh 1.8 prolactin 146 lh 6.1 fsh 13 estradiol 224 progesterone 1.6 testosterone total 0.8 מה פירוש התומאות? האם יש מקום להמשיך לנסות טבעי או להתעקש להפנות אוצנו למרפאת פוריות? ברקע: 1. הריון ספונטני- לידה רגילה 2. IVF (סתימת חצוצרות דו צדדית) - קיסרי, תאומים 3. הריון ספונטני - לידה רגילה שוב טיפולים - בעקבות הדבקויות רבות, שתי השחלות דבוקות לרחם, חצוצרה אחד מסובבת מאחורי הרחם עם מעבר לקוי 4. הריון לאחר הזרעה וטיפול הורמונלי - הפלה נדחית בשבוע 7 - גרידה ניתון לפורוסקופי לפתיחת הדבקויות כמה שניתן והסרת נגעי אנדומטריוזיס 5. הריון ספונטני באותו מחזור של הניתוח - לידה רגילה תודה, קטי

רמת ה- FSH הגבוהה מורה על ירידה ברזרבה השחלתית, שאופיינית לגילך. כדאי לפנות למרפאת פריון ליעוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית