בקשה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

05/08/2012 | 11:30 | מאת: סימה

המייל שלי [email protected] אשמח לקבל המלצה במייל על הרופא מתל אביב שאפשר לבטוח בו לחלוטין. בכבוד רב ובברכה.. אני מבולבלת. צריכה לעבור השתלות שיניים של כל הלסת העליונה וקיבלתי שתי חוות דעת שונות. אחת - לעשות בו זמנית השתלת עצם, הרמת סינוס פתוח (כמו שהבנתי במקומות מסויימים של הלסת) ושתלים ולחכות חצי שנה בערך לכתרים. השנייה - השתלת עצם, לחכות עד 9 חודשים ולעשות השתלה בטכניקה של חתחים במקומות של שתלים. במקרה הזה הרופא חושב שמדובר בסינוס סגור.אני עומדת להוציא על כל הסיפור הזה הון כסף ואני לגמרה בפאניקה ולא יודעת מה לעשות..

12/08/2012 | 12:15 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום באם תרצי המלצה תוכלי להתקשר למרפאה ונפנה אותך למי שדרוש

מנהל פורום שתלים דנטליים