לפני השתלה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

03/05/2016 | 18:30 | מאת: רוית

רציתי לשאול באיזה מקרים אחרי עקירה בשן עליונה טוחנת אחורית ביותר לא בינה צריך עקב זיהום גדול/סדק צריכים בנוסף לשתל גם השתלת עצם ו/או הרמת סינוס באיזה שלב או כמה זמן אחרי העקירה ולפני שתל יודעים בוודאות ומהי בעצם הרמת סינוס ןמה ההבדל בין ההרמות כי שמעתי שיש 2 סוגים , ומי שלא סבל אף פעם מסינוסיטיס גם יש אפשרות שיצטרך את זה או שהסיכויים גדולים יותר למי שסבל בעבר מזה.

שלום זמן השיקום בלסת עליונה הוא כ-6 חדשים לאחר ביצוע ההשתלה. פרק הזמן הזה נתון לשינוי בהתאם להחלטת הרופא המטפל.

מנהל פורום שתלים דנטליים