שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

18/10/2015 | 20:43 | מאת: שואלת

נאלצתי לעקור שיניים 26 ו 27. הרופא אומר שחייב למלא את המקום אחרת השיניים שלמטה יבקעו. לא שאני לא מאמינה אבל זה נראה לי תהליך שלוקח עשרות שנים. כמה זמן זה לוקח? האם אני יוכל לוותר על השתלים? לא יכולה לחשוב על ברגים בחניכיים. מפחדת מטיפולי שיניים פחד מוות וזאת גם הסיבה שהגעתי לעקירות- סבלתי מדלקות, כאבים, נפיחות, אבססים. אני בת 24 ונניח ואני עושה שתלים עכשיו. כמה זמן הם יחזיקו? כל כמה שנים אצטרך לעשות השתלה נוספת? מה עליי לעשות? אודה לתשובה.

שלום דווקא מכיוון שאת צעירה מומלץ על פתרון שיקומי באמצעות שתלים למילוי החסר וזאת משום החשש לבקיעת יתר של השיניים הנגדיות.לעיתים לוקח לשיניים לבקוע במשך זמן קצר של שבועות וחדשים ולעיתים התהליך אורך שנים.בכל אופן במידה והנך חוששת מיתן לבצע את הטיפול בסדציה(טשטוש).

מנהל פורום שתלים דנטליים