הרגשת האדמה לאחר השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

19/10/2019 | 20:55 | מאת: נורית

שלום רב , לפני כחודש עברתי השתלת עצם שתלים הלסת התחתונה, כבר באותו היום לא התעורר לי מקום מסויים חצי שפה וחצי סנטר הייתי אצל הרופא שעשה לי מיד ct והתברר שיש לחץ על העצב, הורידו לי שתל אחד שלחץ ועדיין לא חזרה לי התחושה, הרופא אמר שלוקח זמן רב עד שהתחושה תחזור , אני מקבלת b50 קורנפלקס ..כמה זמן להערכתך תחזור לי התחושה? אודה לתשובתך

שלום נורית במקרים כאלה לא ניתן לחזות מתי תשוב התחושה בחזרה. במידה ואין יותר לחץ על העצב זה יארך כמספר חדשים עד לחזרה מוחלטת של התחושה.

מנהל פורום שתלים דנטליים