סחרחורת

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

17/06/2010 | 04:59 | מאת: אנונימית

*** פרסמתי הודעה זו גם בפורום נוירולוגיה אולם אני חוששת שזה קשור גם לסוגיית האוזניים *** לפני כשבועיים התחלתי לעבוד בבניין משרדים אפוקלפטי שאין בו כל אוויר צח או חלונות אלא אך ורק מערכת אוורור. החל מן השעה הרביעית או החמישית לעבודתי אני חשה כאילו מלחציים לוחצים לי על הגולגולת, לחץ באוזניים, וכאב ראש אדיר, כאילו מלחציים מחצו לי את הגולגולת משני הצדדים ומלמעלה. כן אני חשה סחרחורות עזות. לעיתים גם ארבע חמש שעות לאחר צאתי מן המשרד אני חשה סחרחורות קשות ולחץ חזק על הגולגולת וכאבי ראש. רציתי לשאול: א. האם המשך שהות במשרד הזה עלול לסכן אותי בדרך כלשהי? מקריאה למדתי כי אנשים שעובדים במגדלי משרדים מחוסרי אוויר לוקחים בבעיות בריאותיות, ואני חוששת שלי יש נטיה מראש לדברים כאלו - אחי סבל מסחרחורות תקופה מסוימת, וגם לאמא שלי יש בעיה של אי שיווי משקל ואיבוד הכרה ב. האם יש טיפול תרופתי או כל דבר אחר שניתן לקחת כדי להדוף זאת, כי היום מרבית שוק העבודה עובר למשרדים מגעילים ואיומים כאלו ללא אוויר, בייחוד בתחום עיסוקי, ואני חוששת שאם לא "אסתגל" למצב אשאר עם מספר מועט של אפשרויות תעסוקה. אציין שיש לי לחץ דם נמוך מאד, כמו לאימי, ויתכן וזה משפיע על המכלול של המצב. *** או שמא, אולי, לא אמורים להסתגל למצב שכזה שכן זה מצב שאינו בריא ולא רצוי להיות בו? אודה לתשובתכם בהקדם האפשרי שכן כל יום במשרד הזה עבורי הוא סיוט, והייתי רוצה לדעת אם מעבר לסבל ואי נוחות נוראית יש פה סכנה פיזית אמיתית של החמרת מצב רפואי עקב מחסור בחמצן. בעבר כשעבדתי בתנאים דומים, איבדתי במשרד הכרה מספר פעמים (למספר שניות) ונאלצתי להתפטר. משיחה עם אנשים על הנושא אמרו לי ש"יש אנשים שמקבלים אירוע מוחי בלא אוויר" ועל כן אני חוששת להמשיך להשאר במשרד עוד ועל כן אודה על תשובתכם בהקדם בשל חששי זה. בתודה אנונימית

18/06/2010 | 21:29 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב נשמע לי שאת בעיקר בדאגת יתר. הכאב יכול להתאים לכאב של מתח שרירי צואר. לא נשמע כמו איזו שהיא בעית אא"ג או בעיית חמצון או בעיה של מקום שאינו בריא לאדם לשהות בו. בברכה ושבת שלום ד"ר טליה מרק, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס