טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

12/08/2007 | 14:55 | מאת: gruvy

סובל מהתופעה כ 25 שנה ,בעיקבות פגיעה בעת שירות צבאי (נכה צה"ל)..בבדיקה שנערכה לא מזמן התברר שיש ירידה בשמיעה של 25% באוזן שמאל.ורמת הרעש בתדר 2000-4000HZ הוא 75DB .בשנים האחרונות אני סובל מקושי בהרדמות בלילה ומהתעוררות מוקדמת בבוקר.הבעיה הקשה היא שאני נמצא במתח מתמיד ובלחץ שמקשה עלי את התפקוד.לדוגמא קשה לי להשתתף בישיבות עבודה עקב הלחץ והרבה פעמים קורה שבעת ויכוח בישיבה הצפצוף באוזן מתגבר ומחמיר את הרגשת הלחץ.רופא רשם כדורי שינה להירדמות וכדור CLONEX להורדת הלחץ והחרדה.אולם אני חושש לקחת אותו עקב חשש להתמכרות.בינתיים אני נמצא במין מעגל קסמים שבו הלחץ והחרדה מתגברים בעיקבות הלחצים בעבודה ,עד שלפעמים אני מעדיף להשאר בבית כדי לא להשתתף בישיבות עבודה שמגבירות את הלחץ והחרדה.בנוסף לזה קשה לדבר בטלפון ולזהות כיוון דיבור.אם יש למישהו רעיון כדי להפסיק את מעגל הקסמים הזה אשמח לשמוע.

13/08/2007 | 00:46 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי כל התופעות שאתה מתאר הגיוניות ומתקיימות כחלק ממעגל של סטרס המופעל כשיש אי נוחות גופנית כמו למשל טיניטוס, כאב כרוני וכו'. יש דרך לגרום להקלה משמעותית בכל הנ"ל ודרך משרד הביטחון אתה יכול לקבל את הטיפול. מאחר ואתה מוכר כנכה צה"ל בנושא הטיניטוס הם מפנים לטיפול מלא כולל כל מכשיר או אביזר שיהיה בו צורך במהלך הטיפול. בקש מהם הפנייה לטיפול אצלי, דרך מכון אופקים (באתר www.tinnitus.co.il אתה יכול למצוא גם מספר ספק אם אני לא טועה...) ואשמח לעזור לך פנים אל פנים. בברכה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס