החמרה בטנטון והיפראקוזיס אחרי MRI

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

30/08/2020 | 08:26 | מאת: ענבל

שלום, היתה לי ירידה פתאומית בשמיעה באוזן שמאל לפני חודשיים, ירידה של 50-60 דציבל בתדרים נמוכים. מאז עברתי את הטיפולים הבאים: פרדניזון, זריקות לאוזן, תא לחץ. לא היה שיפור מבחינת בדיקת שמיעה אבל הטנטון הפך לחלש יותר, וההיפראקוזיס עבר כמעט לגמרי. לפני כמה ימים עשיתי MRI (שיצא תקין) ומאז הטנטון חזר להיות חזק יותר, וההיפראקוזיס חזר באופן משמעותי. 1. האם באמת יכול להיות ש MRI יחמיר טנטון והיפראקוזיס? בזמן הבדיקה הייתי עם אטמי אוזניים פשוטים שהבאתי מהבית, ועל זה אוזניות שהם שמו לי 2. ‏יום אחרי ה MRI עשו לי בדיקת טימפנומטריה. האם יתכן שבדיקה כזאת שיוצרת לחץ באוזן גורמת להחמרה בטנטון או בהיפראקוזיס? אולי זאת היתה הסיבה? זה היה יום אחרי ואני לא בטוחה במאה אחוז מתי שמתי לב להחמרה. תודה דרך אגב האתר www.tinnitus.co.il לא עובד כרגע

1. לא 2. לא אבל סטרס כן.... נסי שוב http://www.tinnitus.co.il/

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס