סחרחורת (אי יציבות/שיוט) וצפצופים באוזניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

30/08/2019 | 19:40 | מאת: שני

אהלן, כבר תקופה של שלושה וחצי חודשים סובלת מסחרחורות (מעין תחושת שיוט/ריחוף, אי יציבות וחוסר איזון) מלווה בצלצול באוזניים (יותר מורגש באוזן שמאל). ביצעתי בדיקות דם ובדיקת EEG שהראו שהכל תקין. עוד מעט יש לי בדיקת שמיעה רגילה ובדיקת BERA. המצב גורם לי ללחץ ומתח נפשי עצום, לא יוצאת מהבית אלא אם כן ממש חייבת. איך פותרים את הבעיה?

שלום רב כדאי בינתיים להיות בקשר עם נוירולוג, לבצע בדיקת רופא עיניים ובדיקת ראייה. להעזר בתרגילי יציבות (דרך פיזיותרפיה) ולקחת תרופות כגון סטונרון ביתאהיסטין וכו'. הסתגרות בבית היא לא דרך!! שבוע טוב. ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס