צלולים באוניים ופרפנאן

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

26/05/2019 | 17:53 | מאת: לינה

שלום! לפניי חודש ומשהו התחיל לי בלילה באופן פתאומי צלצולים באוזניים ורגישות לרעש באוזן ימין מאז אני מתקשה לחזור לעצמי ואני בדיכאון וחרדה. הייתי אצל פסיכיאטר שבוע שעבר והוא נתן לי פרפנאן 4 מילגרם לקחת פעם ביום למשך חודש לבנתיים,אני פוחדת מתופעות לוואי וגמילה וכו...(בחיים לא לקחתי כדור פסיכיאטרי) וגם קראתי שזה כדור אנטי פסיכוטי שניתן לחולי סכיזופרניה (במינון גבוה יותר אומנם) מה לעשות? ! אני פוחדת כי אני יודעת שזה משפיע על המוח וגם הצלצולים באים מהמוח, לא? למרות שעשיתי בדיקת ברה ויצא תקין, מה לעשות?! לחכות ולקוות שיחלפו הצלצולים או לקחת? נ.ב בדיקת שמיעה תקינה, בדיקת ברה תקינה, בדיקות דם תקינות, בת 40 .בריאה תודה מראש!

היי לינה. התגובה קשה באמת אצלך וגם הטיפול בהתאם. כדאי להתחיל בהקדם טיפול TRT כדי להחזיר לעצמך את הביטחון. לפחות פגישת יעוץ אחת. בברכה, ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס