סחרחורות וטינטון שלא עובר

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

22/04/2019 | 12:19 | מאת: אלכס

שלום רב לפני כ-3 שבועות אישתי חותה התקף סחרחורת שנמשך מספר דקות ולפני שבועיים עוד אחד. לפני כשבוע התווספו הציפצופים בשתי האוזניים כאשר בהתחלה זה היה סוג של התקף ולאחרונה הציפצןף נהיה קבוע. היינו אצל אא"ג שאמר שיש חשד למנייר והפנה אותה לבדיקות שמיעה ו-BERA. התאריך לבדיקה הינו תחילת יולי שזה עוד חודשים וחצי. האם יש משהו שאפשר לעשות בינתיים? האם המתנה לבדיקה (ללא טיפול) לא תחמיר את המצב? כרגע אישתי מקבלת בטאהיסטין אבל רופא משפחה הגביל את זה לעשרה ימים. תודה.

שלום אלכס. אין מה לדאוג ואין דחיפות. בינתיים לקחת ביתאהיסטין 2-3 ביום עד שהמצב נרגע, ומומלץ לשמור על דיאטה בלי קפאין ודלת מלח. חג שמח ! ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

24/04/2019 | 23:17 | מאת: אלכס

תודה על התגובה. קצת הרגעת אותנו. האם אפשר לעשות משהו בנידון הטינטונן. הוא נהיה קבוע ולא עובר. ןזה ממש מפריע לתפקוד היומיומי. אם זה בגלל הנוזל באוזן התיכונה, האם אפשר לנקז אותו?

לא. זה לא קשור כלל לאוזן תיכונה. זו תגובה מוחית לסטרס ולמצב השמיעה וכל החוויה. אפשר יעוץ פנים אל פנים ולהתקדם משם. תקראו : www.tinnitus.co.il חג שמח.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס