כמה זמן אורך טיפול בהיפראקוזיס ומה העלות?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

22/12/2011 | 12:06 | מאת: נועה

ובכמה מפגשים - משוער - מדובר?

24/12/2011 | 11:29 | מאת: ד"ר טליה מרק

כל מקרה לגופו של עניין. צריך לעשות איבחון ואז רואים בערך מה הצפי. עלויות = נא לברר בטלפון. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

03/01/2019 | 16:26 | מאת: נמאס מזה שאין טיפול ראוי בארץ

מנסה להקים עמותה ,יש לא מעט שסובלים מכך,לדעתי אין טיפול אמיתי ראוי משום גורם,חוץ מלהציע לתת כדורים איומים שלא פותרים את הפציעה ורק יוסיפו עוד תופעות לוואי איומות ואולי מחלות אחרות. ,אנא חזרי אליי0509989985 ,חיים

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס