כאב שכמות זרוע ומרפק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/02/2017 | 18:34 | מאת: יעל

שלום. לפני כחודש החל נמלול בכף יד ימין. משם מהר מאד נתקפתי בכאבים עזים בשריר הזרוע. זה המשיך לשריר הטרפז צד ימין שנתפס כמו אבן. כיום כאב בערה באזור המפרק ושורש כף היד, הראש כבד, סיוט. עשיתי צילום צוואר. יש ניוון בחוליות c5-7. הבנתי שזה שכיח ונפוץ, פיענוח תוצאות הסיטי טרם הגיעו. נדקרתי חושמלתי. עיסוי. פיזיוטרפיה. מדבקות. עשרות סוגי כדורים. זריקות לתוך מעל ומתחת. והתקפים אקוטים עם רצון לדפוק את הראש בקיר עד שאתעלף. אני מורה למחול, עובדת גם על מחשב, בת 46. פעילה ויעילה. פתאום החיים שלי עמדו מלכת. והכאב קשה מנשוא אם בכלל. אני רוצה את החיים שלי בחזרה, לישון, כבר אין לי חיי משפחה, חברה, עבודה, שמחת חיים, כמה הבחנות, קיפוזיס. ניוון. דלקת בגיד. שריר תפוס. עצב לכוד. דלקת בשריר. חשש לפריצת או בלט דיסק צווארי. קרעים מקרוסקופיים בשריר. אפשר להשתגע. ואכן, השתגעתי. הצילו

צר לי על הסיטאוציה המלחיצה והמבלבלת אליה נקלעת לצערי כמובן שאין לי איך לתרום דרך הפורום אם את רוצה - את מוזמנת לתאם יעוץ במרפאתי ולגיע עם התיעוד ואנסה לעשות סדר בדברים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה