שתי המלצות שונות על סוגי ניתוח בשני מקומות שונים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

21/09/2011 | 10:26 | מאת: דמיאן

שלום, אני בן 21 קצין בצבא, העבודה שלי היא בעיקר משרדית אך אני נמצא בבסיס בדרום בו הרבה חול. אני עושה הרבה מאוד ספורט (כדורסל, כדורגל) הנתונים שלי בעיניים הם מספרים -1.5 בשני העיניים, עובי קרנית כ560 בשתי העיניים. הייתי בבדיקות במכון tאחד המליץ על ניתוח בשיטת LASIK - כי התוצאה מושגת מיד, יש לי קרנית מספיק עבה, טען שאין סיכון בענפי ספורט רגילים לקבל מכות בעיניים ושהחתך ייפתח. בבדיקה במכון שני, המליץ על ניתוח בשיטת ASA, הוא טען שבגלל הגיל הצעיר והמספרים הנמוכים זוהי השיטה העדיפה כי בשיטת LASIK המספר עלול לחזור ולקפוץ למספר גבוה עד פי 5 בעתיד וזהוי השיטה הגי בטוחה למרוטת הכאבים והזמן שלוקח להשיג תוצאה. אני מבולבל קבלתי המלצות משני רופאים שנראים לי רציניים ולא יודע מה יותר מתאים לי - אשמח לשמוע חוות דעת נוספת. תודה

21/09/2011 | 13:51 | מאת: מתן

חד משמעית לאסיק

דמיאן שלום, אני לא רוצה לבלבל אותך יותר. אני למשל לא משתמש באף אחת משיטות אלה אלא בוחר באינטראלסיק או לאסק (לא לסיק). אם אתה הרבה בשטח יתכן שהייתי מעדיף לבחור בלאסק אך לא בהכרח. אני מעדיף לא לצאת בהמלצות ללא בדיקה כי זה לא מקצעי מספיק לייעץ כך. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה