תיקון יתר לאחר ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

18/02/2018 | 00:11 | מאת: דור

לפני כמעט 4 שנים עברתי ניתוח מסוג PRK כי סבלתי מקוצר ראיה. המספרים שלי היו 6- בשתי העיניים ו0.5- צילינדר גם כן זהה בשתי העיניים. לצערי כיום אני סובל מתיקון יתר: OD +0.5 OS +1.5 הצילינדר נשאר זהה. פכימטריה: עין ימין 465 מיקרון. עין שמאל 467 מיקרון. *לאחרונה התחלתי להרכיב משקפיים לעבודה מול מחשב, כשאני בלי המשקפיים לאחר כמה שעות מתחילים להופיע לי כאבי עיניים. יכול להיות שהתרגלתי למשקפיים ולכן מופיעים כאבים? לפני שקניתי את המשקפיים התופעה הזאת לא קרתה לי. *האם ניתן לבצע ניתוח שוב PRK למרות שמדובר ברוחק ראיה? במרפאה שבה עשיתי את הניתוח מוכנים לעשות לי ניתוח חוזר, אך אני די חושש. אשמח לשמוע את דעתך, צרפתי מיפוי קרנית. תודה רבה.

שלום רב, מעט פלוס אינו מהווה בעיה. אם בכל זאת יש בעיה של פלוס גבוה (לא נראה שכך המצב) אל לפעמים ניתן לשקול ליטוש. הכל תלוי במצב. אני מציע להיוועץ עם הרופא המנתח. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה